SERVICII WEB DESIGN

Echipa noastră de web design & dezvoltare a creat o serie de servicii eficiente pentru a facilita creșterea afacerii dumneavoastră. Includerea site-urilor WordPress și a soluțiilor de comerț electronic axate pe utilizarea facila și designul receptiv, soluțiile creative de branding care injecteaza personalitate în afacerea dvs. și programarea particularizată pentru ideile dvs, pentru care aveți nevoie de ajutor pentru a le aduce în online

servicii creare site

Servicii de web design

Dezvoltare pe WordPress

Platforma de dezvoltare flexibilă ușor de utilizat, ușor de utilizat, este utilizată în prezent pe peste 29% din toate site-urile web. WordPress oferă un sistem de management al conținutului ușor de utilizat (CMS), care vă permite să efectuați cu ușurință schimbări în zbor.

Ușor de editat
Motorul de căutare prietenos
Foarte personalizabil
Cel mai popular CMS din lume

Responsive Web Design

Cu peste 50% din traficul web provenit de pe un dispozitiv mobil, crearea unui site web mobil nu este opțional: este o necesitate. Totul începe cu un design web receptiv.

Responsabilitatea web design-ului permite site-ului dvs. să se adapteze și să ofere o experiență optimă pe orice dispozitiv pe care îl vedeți. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va arăta grozav și funcționează perfect pentru un utilizator pe un computer desktop, laptop, tabletă sau smartphone.

Pentru dispozitive mobile
Design pentru fiecare dispozitiv
Pozitive UX
Ajută SEO

WooCommerce = eCommerce

O platformă flexibilă de comerț electronic, oferind o integrare perfectă cu site-ul dvs. WordPress. WooCommerce vă oferă posibilitatea de a vinde online, non-stop, avand o experiență încântătoare cu clienții, pe care nu o veți găsi în altă parte.

Exista in peste 28% din toate magazinele online.
Construit pe WordPress
Administrare ușoară a magazinelor
Optimizarea eCommerce

Graphic design

Marca ta va fi adusa la viață. Designerii noștri profesioniști au abilitățile creative de a crea personalitatea companiilor dvs. și de a o traduce în design vizual.

Cu o atenție deosebită a schemelor de culori, a tipografiei și a principiilor de design esențiale, echipa noastră va lucra cu dvs. la fiecare pas spre crearea unei grafici impresionante și accesibilă pe care veți fi mândru să o detineti.

Logo design
Infographics
Design de carti de vizita
Crearea de cărți electronice