Administrare servere

administrare servere

Administrare servere - Beneficiile de top pentru managementul serverului prin externalizare

Aveți probleme în gestionarea serverului? Indiferent de situația pe care o aveți, externalizarea administrarii serverelor dvs. cu Freeline Design este alegerea potrivita.

Outsourcing-ul s-a transformat într-o tendință majoră în domeniul IT. Un număr din ce în ce mai mare de companii, mari și mici, se îndreaptă către outsourcing ca o abordare a dezvoltării, limitând în același timp cheltuielile de finanțare și cheltuielile generale.

Concentrați-vă pe competențele dvs. de bază

În creșterea afacerii dvs., rămânerea concentrată asupra serviciilor de bază devine o sarcină dificilă.
În ceea ce privește externalizarea asistenței dvs. pentru server, puteți ști cu siguranță că serverul dvs. se află în mâini sigure, ați putea acum să vă concentrați asupra afacerii dvs. Timpul și efortul dvs. pot fi acum cheltuite pentru îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor dvs. de afaceri.

Reduceti costul forței de muncă

Angajarea și instruirea personalului IT poate fi extrem de costisitoare – angajatii nepermanenți nu satisfac, în general, dorințele dvs. Externalizarea vă oferă șansa de a vă concentra catre activitatile de care aveți nevoie cel mai mult.

În ceea ce privește avantajele financiare, puteți economisi bani pe echipamente și pe forță de muncă.  Plata salariilor echipei IT din cadrul companiei este un cost suplimentar care vă poate distruge planul financiar și înlocuirea specialiștilor este o problemă. Utilizarea serviciilor unui furnizor terț este strălucită, având în vedere faptul că puteți găsi un aranjament rezonabil si personalizat pentru afacerea dvs. Cheltuielile suplimentare si neprevazute sunt tăiate în mod drastic, iar costurile de lucru sunt, de asemenea, diminuate.

Timpi maximizati de functionare a serverului

Downtime-ul seerverelor din organizație costă foarte mult, fie din cauza afacerilor pierdute, fie din deturnarea atentiei si indisponibilizarea provocata in timpul de lucru al angajaților.

Timpul este o marfă vitală și veți avea nevoie de toată experiența și abilitățile apropiate în cazul în care se vor întâmpla astfel de evenimente.

Luptati eficient cu hackerii

Hackerii sunt un risc incontestabil în aceste zile. Cu softuri noi în fiecare zi, hackerii au șanse mari să abuzeze de vulnerabilități. Acest lucru face securitatea serverului o prioritate maximă.

Nenumărate vulnerabilități pot fi rezolvate prin actualizări convenabile. Cu o echipă care vă urmărește serverul în fiecare minut din fiecare zi, șansele unui hacker sa invadeze serverul dvs. sunt aproape de zero.

Implementați rapid noua tehnologie

Existand deja un număr din ce în ce mai mare de întreprinderi care utilizează serviciile de externalizare în funcționarea lor, această alegere este sigura si bună. Profitând de avantaje IT outsourcing-ul poate oferi afacerii dvs. tot ce are nevoie pentru a rămâne in linie cu concurenți mai mari fără a vă consuma veniturile in totalitate. De asemenea, vă plasează într-o poziție superioară pentru a înflori în industria dvs. și ar trebui să vă pregătească pentru ceea ce urmează să vină. Acum este timpul să externalizați!

Planul nostru este sa va oferim o soluție fezabilă și corectă pe care inginerii noștri specialiști o asigura gestionand infrastructura în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs. de bază

24X7 monitorizare live
Recuperare dupa Disaster & failover 
Încărcarea serverului
Controlul securității serverului
Tickete nelimitate