Securitate informatica

Peisajul cybersecurity de astăzi se schimbă într-un ritm pe care nu l-am mai văzut până acum și capacitatea companiilor de toate dimensiunile de a ține pasul este din ce în ce mai dificilă.

Așa că se pune întrebarea de ce ar trebui externalizata partea de securitate?

Există atât de multe motive pentru care companiile ar trebui să ia în considerare foarte serios îmbunătățirea a ceea ce fac pe plan intern prin parteneriate cu experți externi

Timp și cost imbunatatite
Daca doriti să angajati o echipă, să-i antrenatii și, în cele din urmă, să-i plătiti, aveti o cheltuială imensă atât în ​​timp, cât și în bani. Încercarea de a găsi experți certificați în industrie pe piața de astăzi este extrem de dificilă, noi știm, căutăm constant să adăugăm acești experți echipei noastre. Continuând formarea de care au nevoie, retenția va fi, de asemenea, o sarcină dificilă.

Breadth of Knowledge

Dacă angajați o singură persoană, cunoștințele persoanei respective sunt limitate. De exemplu, să presupunem că angajați un inginer de rețea, cunoaște această persoană Linux și Windows? Poate, dar probabil știe mult mai bine Cisco. Securitatea este la fel de diversă ca orice alt loc de muncă IT. Există atât de multe aspecte ale securității pe care persoana pe care o angajați nu le poate cunoaște. De asemenea, ce se întâmplă atunci când persoana trebuie să meargă la formare sau să ia o vacanță, cine acoperă sectorul IT? Amintiți-vă, aveți nevoie de o echipă de experți pe mâna 24/7/365 pentru a vă proteja afacerea.

Business Acumen

Acestea sunt doar câteva domenii de bază pe care un furnizor de securitate externalizat ar trebui să le exceleze. Ei ar trebui să poată înțelege ceea ce este anormal în rețeaua dvs. și să vă poată alerta 24 de ore pe zi dacă ceva se abate dintr-o anumită gamă. Acest furnizor ar trebui, de asemenea, să poată face sugestii la nivel înalt cu privire la locul în care se află riscul dvs. și cum vă puteți reduce suprafața de atac.

Avem tendința de a recomanda numeroase soluții, de exemplu instruire în domeniul securității, soluții SIEM, scanări de vulnerabilitate și teste de penetrare. Dacă vă gestionăm mediul IT și achiziționați servicii de securitate de la noi, vă ajutăm să remediați problemele. Găsirea vulnerabilităților și notificarea problemelor reprezintă partea ușoară. Remedierea acestor vulnerabilități și probleme este partea dificilă, motiv pentru care aproape nimeni nu o face. În timp ce unele companii vă vor spune să remediați fiecare vulnerabilitate, acesta nu este un obiectiv realist. Unele vulnerabilități nu pot fi reparate deoarece vânzătorul nu a lansat un patch sau dacă faceți patch-uri, o aplicație se va defecta. În aceste cazuri, trebuie să examinați riscul de exploatare și să luați o decizie de afaceri pentru a accepta acest risc sau a elimina dispozitivul sau aplicația care are vulnerabilitatea.

Apelati cu incredere la noi pentru o evaluare de securitate si o analiza de risc!

error: Content is protected !!