Creare site

Creare site sau webdesign

Majoritatea clienților se vor aștepta să vă poată găsi afacerea pe internet. Indiferent dacă vă vindeți produsele online sau pur și simplu doriți să furnizați informații despre afacerea dvs. și detaliile dvs. de contact, trebuie sa aveți un site web Este o idee bună să vă gândiți la ceea ce sperați să faceți cu site-ul dvs. înainte de a începe să creați unul. Cercetarea site-urilor de la concurenți vă poate ajuta să obțineți o idee clară despre ceea ce ar putea funcționa cel mai bine pentru dvs.

Pentru a crea un site web, trebuie să urmați 3 pași de bază.

 1. Înregistrați-vă numele de domeniu
  Numele dvs. de domeniu ar trebui să reflecte produsele sau serviciile dvs., astfel încât clienții să poată găsi cu ușurință afacerea dvs. printr-un motor de căutare. De asemenea, clienții dvs. se pot aștepta ca numele dvs. de domeniu să fie similar cu numele companiei dvs.
  Numele dvs. de domeniu va fi, de asemenea, utilizat pentru adresa dvs. de e-mail. În timp ce puteți utiliza o adresă de e-mail gratuită, cum ar fi hotmail, trimiterea de e-mailuri de la o adresă de afaceri pare mai profesională. Pentru a vă înregistra numele de domeniu, va trebui să găsiți un registrator acreditat și să plătiți o taxă. Registratorii acreditați sunt organizații autorizate de către administratorul roman de nume de domeniu, pentru a furniza servicii persoanelor care doresc să înregistreze un nou nume de domeniu, să-și reînnoiască numele de domeniu existent sau să facă modificări în înregistrarea numelor de domeniu. (ex: rotld.ro)2.
 2. Găsiți o companie de gazduire web
  Va trebui să găsiți o companie de gazduire web. Majoritatea furnizorilor de servicii de internet oferă servicii de găzduire web. De asemenea, vă pot oferi mai multe adrese de e-mail. (ex: romarg.ro) Cheltuielile lunare pentru găzduirea web variază în funcție de cât de mare este site-ul dvs. web și de câte vizite primiți.3.
 3. Pregătiți-vă conținutul
  Gândiți-vă la ceea ce doriți ca clienții dvs. să poată face prin intermediul site-ului dvs. web. Acest lucru vă va ajuta să identificați secțiunile sau paginile pe care doriți să le includeți. Luați în considerare informațiile sau tranzacțiile pe care le vor dori clienții dvs. și asigurați-vă că site-ul este structurat astfel încât să fie ușor pentru ei să găsească și să facă ceea ce au nevoie. Așa cum ați putea angaja un profesionist pentru a proiecta site-ul dvs., s-ar putea dori, de asemenea, să luati în considerare angajarea unui profesionist pentru a scrie și structura dvs. de conținut. Un site web care este bine conceput și ușor de folosit de clienți va ajuta afacerea dvs. să iasă în evidență. Conținutul și imaginile relevante și adecvate vor ajuta clienții să înțeleagă produsele și serviciile dvs. și îi vor face să se simtă confortabil cu cumpărarea de la compania dvs.Construiți-vă site-ul web Puteți să vă construiți propriul site web sau să aveți un dezvoltator profesionist de web care să îl construiască pentru dvs. Site-urile Web trebuie să fie actualizate, deci asigurați-vă că planificați o întreținere continuă.

Veți avea nevoie să vă proiectati site-ul web pentru a putea fi utilizat cu ușurință pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Optimizarea site-ului dvs. web pentru utilizarea în scopuri mobile înseamnă că numărul tot mai mare de persoane care utilizează telefoane și tablete pentru a accesa internetul poate utiliza site-ul dvs. în timp ce acestea sunt afară.

Lucrati cu noi !

Apelati cu incredere la noi pentru un site excelent !

error: Content is protected !!