Marius Oancea

Web design in Brasov, specializari

Numele meu este Marius Oancea, webdesigner, specialist in grafica, imagine, film, arta fotografica, nu in ultimul rand specialist in informatica, pagini web (creare site, optimizare, promovare site) Mult timp am construit sau depanat calculatoare, am proiectat sau realizat arhitectura retelelor de calculatoare, am instalat si configurat servere. Dupa un timp am avut ocazia sa lucrez in televiziune, sa fac film, reclame, grafica de publicitate, web design. Sunt membru IWA din 2008 si certificat Qualidator.com. Creez site-uri la comanda, dupa dorintele si asteptarile clientilor. Lucrez serios, ma incadrez intotdeauna in timpul estimat de productie si mai ales in costurile negociate cu clientul. Folosesc un standard eficient de lucru si iau proiecte de orice complexitate.

facebook page

Web design, optimizare site

Ca profesionist, webdesigner, producator independent site-uri web si optimizator SEO in Brasov, ofer o gama variata de servicii, dar ma concentrez pe dezvoltarea web. De la site-uri web statice sau dinamice, de management de continut, la sisteme blog, in mai multe limbi, va asigur ca am posibilitatea sa tratez probleme tehnice, ca de exemplu optimizarea motorului de cautare, probleme de compatibilitate si scalabilitate. Toate acestea fac parte din standardul meu profesional de lucru. De cativa ani m-am apucat de webdesign, un job care iti permite sa te exprimi liber si sa interactionezi cu oamenii care isi doresc sa fie prezenti pe Internet.

 

Ce putem realiza impreuna?

Ca web designer vad oportuna activitatea de creare si dezvoltare de site-uri in care sa arat viziunea mea asupra proiectarii in web design. Pentru cei care doresc sa stie ce folosesc, ei bine, cam toate: html, java, flash, php si evident cand e cazul fac si bazele de date din spatele arhitecturii. De ce fac asta? In primul rand ca web designer, pentru ca imi place, apoi pentru ca trebuie sa faca cineva si asta, nu in ultimul rand pentru ca pot lucra fara stress si cu rezultate bune. Va invit sa lucram impreuna pentru un rezultat excelent si pentru o promovare cat mai buna a afacerii dumneavoastra si o imagine excelenta pe internet. In primul rand prin design de calitate.

.